Home Forums Technical Support Mini-cart don't display on hover

Tagged: ,

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Louis Alviss 1 week ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #13230

    Hey,
    I am writing here because I have no idea what is wrong.

    After adding products to the cart they are not displayed in the mini-cart on the main page and other subpages. The problem is shown on the attached screen.

    But everything works on subpages of categories and on product pages.

    Can you help me solve this problem?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #13243

    Hi,

    Could you please provide site login info to help check further?

    Thank you

    #13253
    This reply has been marked as private.
    #13258

    Hi,

    1. I guess this is might be a plugin conflict issue because it still works normally on my Test site, could you please help disable the 3rd party plugins ​except Woocommerce, Nitro toolkit and Visual Composer plugin, one by one to see which causes the issue ?

    Or please let me know do you allow me to do this process, make sure you already backup your full site first (with Duplicator or All in One migration plugin).

    2. For the Decimal, it happens because of other customers request so we change it to work like that, if you want to change back to the original state, please replace the:

    themes/wr-nitro/woocommerce/loop/sale-flash.php

    With this file: https://www.dropbox.com/s/qjen10hy2dzs0sb/sale-flash.php?dl=0

    themes/wr-nitro/woocommerce/single-product/sale-flash.php

    With this file: https://www.dropbox.com/s/mkexf5ylcypukz6/sale-flash.php?dl=0

    Thank you.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.